Ce transportatori utilizati?

Utilizam mai mulți operatori de transport pentru livrarile noastre, acestia fiind alesi in functie de cantitatea sau tipul de produse pe care le-ai cumparat si de destinatia unde este expediata comanda. Vei gasi o lista a transportatorilor nostri mai jos:

  • Pachet              GLS & DPD

Ce optiuni de livrare sunt gratuite?

Tot ceea ce comandați de la magazinul nostru online este livrat gratuit.

Produsele cu livrare din stocul furnizorilor cu care colaboram se expediaza intr-un interval mai mare, termenul estimative de livrare fiind afisat atat in pagina de produs cat si in pagina de finalizare a comenzii. 

Datele oferite mai sus sunt indicative, pentru o informare concreta avem rugamintea sa verificati intotdeauna cosul de cumparaturi (dupa ce ati selectat modalitatea prin care doriti sa se expedieze coletul).

Preturile produselor de pe smartdeco.ro sunt exprimate in lei, includ TVA (in procent de 19%) si sunt valabile sub rezerva erorilor umane de introducere. Daca ai comandat un produs cu pretul afisat eronat, vei fi contactat prin e-mail sau telefonic pentru a valida comanda in noile conditii.

Atentie! In perioada Black Friday, termenul de livrare al comenzilor poate fi decalat si mai indelungat fata de cel de 7 zile lucratoare, insa acesta desigur nu va depasi termenul legal de livrare, de pana la 30 zile de la data Confirmarii Comenzii.

Produsul a fost adaugat cu succes

Folosim cookies pentru a imbunatati experienta de navigare. Politica de cookies