Copertine retractabile de exterior - intretinere, design si sfaturi

O copertine retractabila sau o pergola intr-o curte sunt, fara indoiala, bunuri de valoare pentru multi proprietari de case. Copertina retractabila va oferi mai multa umbra si va va ajuta sa va bucurati de zilele de vara fara efectul caldurii arzatoare.

Iata cateva lucruri pe care trebuie sa le faceti pentru a creste durata de viata a copertinelor.

Este recomandat sa curatati copertinele cel putin de doua ori pe an. Daca praful nu este curatat corect si regulat, se va transforma in pete. Pentru a curata copertinele, puteti obtine ajutor de la profesionisti sau puteti face acest lucru folosind o matura cu par moale si putina apa cu sampon.

Protejati-va copertinele de rugina! Verificati in mod regulat daca exista rugina in stalpi si in mecanismul copertinelor. Rugina poate fi cauzata de prezenta umiditatii in special la suruburi si contribuie la murdarirea copertinelor. Solutia potrivita pentru a scapa de rugina este lubrifierea. De asemenea, verificati daca exista mucegai in tesatura. Utilizati frecvent agenti anti-mucegai pentru a proteja tesatura de pete.

Ramurile si frunzele agatate pot provoaca daune copertinelor sau pergolelor. Frunzele pot provoca, de asemenea, pete pe panza, care necesita curatarea cu perii tari si detergenti puternici care ar putea provoca decolorarea si deteriorarea copertinei.

Scopul principal al acoperisului retractabil sau al copertinelor este de a va proteja casa de soarele arzator si nu de vanturi puternice. Asadar, asigurati-va ca va retrageti copertinele, cand este vant sau cand ninge mult. Acest lucru va creste semnificativ durata de viata a copertinelor dvs.

Sfaturi de urmat:

  • Retineti ca arbustii si vita de vie nu ar trebui lasati sa creasca langa copertine. Deoarece au continut acid, acest lucru poate deteriora tesatura.
  • Copertinele retractabile sunt destinate protectiei solare si nu sunt recomandate pentru vanturi puternice, asadar, nu uitati sa le retrageti in conditii meteorologice aspre.

Produsul a fost adaugat cu succes

Folosim cookies pentru a imbunatati experienta de navigare. Politica de cookies